Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: efb3d3
Foto: Jeroen vd Sande

Maak gebruik van Persoonsberichten.nl

Sint-Oedenrode - Persoonsberichten.nl is een initiatief van MooiRooi. De site biedt iedereen de mogelijkheid om een felicitatie, geboorte, of rouwbericht direct online te plaatsen. Zo kunt u dat met de Rooise inwoners delen.

Geboorteberichten, felicitaties, jubilea, huwelijkskaarten, rouwadvertenties of dankbetuigingen. Al deze persoonlijke berichten kunt u plaatsen in DeMooiRooiKrant. Daarna verschijnen ze gratis op www.persoonsberichten.nl. 
Heeft u binnenkort in de familie of vriendengroep iemand die jarig is of jubileert en vindt u het leuk om hem of haar op deze manier in het zonnetje te zetten? Stuur het bericht door naar redactie@demooirooikrant.nl en laat het tevens op de website Persoonsberichten.nl plaatsen. Deze mogelijkheid hebben ook de nabestaanden van een overledene. Zij kunnen een overlijdensbericht openbaar maken op het moment dat daar behoefte aan is. Is de krant al gedrukt? Geen probleem. U kunt het bericht ook alleen op de website laten plaatsen tegen een reduceerde prijs.

Alle verschillende soorten Persoonsberichten kunnen over het algemeen binnen enkele uren geplaatst worden. Informeer vrijblijvend bij de redactie naar de mogelijkheden.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Moet Rooi een nieuw zwembad krijgen?Reageren!