Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: c6f46a

Op stap met de boswachter tijdens de Dag van het Landschap

Sint-Oedenrode - Gratis wandelexcursies op Tweede Paasdag. Op Tweede Paasdag, maandag 22 april, vieren Brabants Landschap, IVN Nuenen en Imkerij de Walhut het voorjaar met de Dag van het Landschap. Dit jaar staan de Brabantse zandpaden centraal. Niet alleen de mens is van zandpaden afhankelijk (geweest), ook vele dieren- en plantensoorten floreren bij de aanwezigheid van zandpaden. Tijdens de Dag van het Landschap nemen de gidsen u mee naar Heerendonk en het Wettens Broek en hoort u van alles over de biodiversiteit en de historie van zandpaden.

Ondertussen geniet u ook van het prachtige voorjaarslandschap dat aan u voorbij trekt. Voor of na de wandeling is het lekker vertoeven bij Café de Kruik of kunt u een kijkje nemen bij de open dag van  Imkerij de Walhut op Heerendonk.

Gratis wandelexcursies in heel Brabant
Tijdens de Dag van het Landschap kunt u op 14 locaties meewandelen met de boswachter. Het totale programma van de Dag van het Landschap is te vinden op www.dagvanhetlandschap.nl.

De excursies starten om 12.00, 13.30 en 15.00 uur. De wandelingen duren anderhalf uur en zijn leuk voor jong en oud. Deelname is gratis en reserveren is niet nodig. Het is raadzaam om (waterdichte) wandelschoenen of laarzen aan te trekken. Honden mogen helaas niet meewandelen.Adres en parkeren: Café De Kruik, Hoekstraat 52 in Nederwetten.

Brabants Landschap zet zich in voor het behoud en de ontwikkeling van een groene omgeving 'dichtbij' huis. Voor meer informatie www.brabantslandschap.nl

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Moet Rooi een nieuw zwembad krijgen?Reageren!