KV Nijnsel 1 verliest in laatste minuten

Nijnsel - Zondag stond de wedstrijd tegen Flash 1 op het programma. Na thuis net gewonnen te hebben, wist Nijnsel dat er een pittige wedstrijd te wachten stond.

De wedstrijd begon aan beide kanten fel. Beide ploegen creëerden kansen, maar de thuisploeg wist als eerste de korf te raken. Nijnsel gaf antwoord met een goed uitgelokte strafworp (1-1). Het bleef gelijk op gaan. Mooie aanvallen werden gemaakt, maar aan beide kanten werden weinig doelpunten benut. Met een 3-3 gelijkspel werd er gerust.

Na de rust wist de uitploeg dat ze een tandje bij moesten zetten, want Flash begint vaak ijzersterk aan de tweede helft. Nijnsel liet zien dat zij dit ook konden en met twee mooie afstandsschoten stonden ze voor het eerst deze wedstrijd twee doelpunten los (3-5). Om en om scoorde de partijen. Nijnsel bleef tot de laatste zes minuten twee punten voor staan (7-9). De thuisploeg gaf zich nog niet gewonnen en begonnen van steeds verder te schieten. In drie minuten tijd scoorde de ploeg vier afstandsschoten, waardoor Nijnsel achter kwam te staan (11-9). De uitploeg zat niet lekker meer in de wedstrijd en miste hierdoor ook nog een strafworp. Beide ploegen wisten nog eenmaal de korf te vinden. Dit zorgde voor een 12-10 winst voor Flash.