Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 065f71
Foto: Hans van den Wijngaard
Sport

Kennismaking met boulesvereniging De Klutsers

Nijnsel - Nu de zomerse dagen weer aankomen breekt de tijd aan om van de heerlijke dagen te gaan profiteren in de buitenlucht. Een van de meest leuke bezigheden hiervoor is dan het jeu de boulesspel. Niet alleen de sociale contacten zijn belangrijk, maar vooral ook de lichaamsbeweging. Belangrijk om in een goede conditie te blijven. 

Op maandag 1 april wordt weer gestart met het zomerprogramma. Elke maandagmiddag en   dinsdagavond wordt er recreatief gespeeld. Maar ook wordt er intern een competitie gespeeld en worden er uitwisselingen georganiseerd met andere bevriende verenigingen.
Vaak denkt men dat jeu de boules een eenvoudig spelletje is, maar vergis je niet, er komt meer kijken om aan de te scoren punten te komen. Hiervoor is veel oefening noodzakelijk.
Ook dit jaar gaan De Klutsers weer instructies verzorgen aan nieuwkomers die willen kennismaken met het mooie spel. Bent ook u geïnteresseerd meld je dan aan bij de club en doe mee. Er zijn geen kosten aan verbonden. Eventuele jeu de boulesballen zijn voldoende beschikbaar. De lessen worden gehouden op zaterdagmiddag vanaf 13.30 uur te beginnen op zaterdag 20 april. Hierbij worden de basisbeginselen van het spel geoefend en uitgelegd. Iedereen jong en oud mag meedoen.
In 1994 is de club opgericht en dus is het voor De Klutsers een jubileumjaar waardoor nog wat extra activiteiten aandacht zullen gaan krijgen. 
Meer informatie kun je vinden op de website www.deklutsers.nl of neem contact op met Martien de Koning telefoon 0413-474856  of met Rien van der Loo telefoon 0413-474165. Aanmelden kan telefonisch bij Martien of Rien of per email info@deklutsers.nl

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!