Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 5f1d8b
Foto:
Human Interest

"Ik moet 50 challenges volbrengen"

Sint-Oedenrode - Ook dit jaar is er weer een flinke lichting (oud)Rooienaren die 50 wordt. In september drommen ze samen om het halve-eeuwfeest te vieren. De komende maanden zoeken we enkele van deze Abrahams en Sara's op om te horen wat ze doen in het dagelijks leven en wat hun herinneringen zijn aan de basisschooltijd in Sint-Oedenrode. Zo maakten we kennis met duizendpoot Wout Plevier, die nog vol zit met leuke anekdotes.

Stel je eens voor aan Sint-Oedenrode…
"Ik ben Wout Plevier; entertrainer, coach, muzikant en auteur. Ik woon met mijn gezin in Rosmalen. Ik heb twee dochters: Lenne (10), Sanne (12) en een lieve enthousiaste vrouw Carolien."

Op welke school heb je gezeten?
"Ik heb op de Odaschool gezeten."

Hoe kijk je terug op die periode? Heb je leuke anekdotes?
"Ik kijk met heel veel plezier terug. Leuke kinderen in mijn klas. Ik heb nog les gehad van een non voor ik naar de Odaschool ging. Dat was zuster Edeltrudus. Ik herinner elke leraar nog goed. Het sporten op het kleine veldje waarbij ik uit de game werd gehaald omdat ik systematisch de knuppel tijdens het wegrennen gevaarlijk weggooide. Gezellig spelen met mijn vriendjes Hubert-Jan, Jean-Paul.

Lees nog meer anekdotes in de krant van komende woensdag.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!