Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 0c3e61
Foto:
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Onze nieuwe jeugdreporter!

Sint-Oedenrode - Enkele weken geleden kregen we een mailtje van Britt van Roosmalen, onze jeugdreporter. Een te drukke agenda noopte haar om te stoppen. Jammer, maar we bedankten Britt voor haar bewezen diensten. Natuurlijk gingen we ook op zoek naar een capabele opvolger en die hebben we gevonden in Robin van Gerwen. Ze stelt zich zelf aan u voor.

'Hoi, ik ben Robin van Gerwen, de nieuwe jeugdreporter van DeMooiRooiKrant. Ik ben bijna 11 jaar oud en ik zit in groep 7 op basisschool Kienehoef. Mijn hobby's zijn dansen, zingen en acteren. Ik dans bij Neeltje van Kasteren en zit in de demogroep van 11 tot 14 jaar in de categorie Streetdance. Ik zit bij het Brabants Muziek Theater in Schijndel en we repeteren nu voor onze musical Boe!f die dit voorjaar uitgevoerd wordt.
Als jeugdreporter van DeMooiRooiKrant schrijf ik regelmatig artikelen over onderwerpen die ik interessant vind. Ik vind dit leuk, omdat ik op school ook bezig ben met journalistiek en daarnaast ook fantasieverhalen schrijf. Ik hoop dat jullie mijn teksten met plezier zullen lezen en tot snel in DeMooiRooiKrant!'

De redactie is blij met deze versterking en wenst Robin heel veel succes!
 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u stemmen voor de Europese Verkiezingen?Reageren!