Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 207a7f
Foto:
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Grote schoonmaakdag: wie helpt?

Sint-Oedenrode - De Wildbeheereenheid (WBE) en de gemeente Sint-Oedenrode organiseerden samen jarenlang deze schoonmaakdag. Door het opgaan van de gemeente in Meierijstad, was het vorig jaar even zoeken op welke manier de Wildbeheereenheid haar bijdrage kon voortzetten/invullen. Na overleg met de verantwoordelijken binnen Meierijstad is dat aardig goed gekomen. De Nationale Opschoondag is voor dit jaar gepland op 23 maart.

Bij deze wil de organisatie jullie uitnodigen om ook dit jaar weer enkele 'opruimuurtjes' te besteden aan het vele zwerfvuil wat op de in- en uitgaande wegen van Sint-Oedenrode aanwezig is. Zwerfafval is een doorn in het oog voor alles en iedereen. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als jong en oud er voor zorgen dat er geen zwerfafval meer bestaat.

Zaterdag 23 maart is het weer zover. Tijd om de handen uit de mouwen te steken! Ze verzamelen bij de gemeentewerf aan de Eerschotsestraat om 9 uur. De opruimactie duurt tot kwart voor twaalf waarna het afval bij Van Kaathoven wordt afgeleverd. Afsluiting bij de gemeentewerf om 12 uur.

De leden van de WBE zorgen ook dit jaar voor "handjes" en een aantal auto's met aanhanger. De gemeente zorgt voor de hulpmiddelen. Jong en minder jong kunnen een steentje bijdragen. Gezellig en actief 2,5 uur in de buitenlucht! Ze rekenen op veel aanmeldingen, zodat ze met z'n allen na afloop opgeruimd kunnen terugblikken op een geslaagde actie!

Aanmelden? Dat kan!
Graag aanmelden vóór 20 maart, in verband met de juiste hoeveelheid hulpmiddelen die we moeten organiseren.
Besluit u pas op zaterdagochtend 23 maart om mee te doen dan bent u natuurlijk alsnog welkom.

Wie?
Aanmelden kan individueel of als groep.

Waar?
Wil van der Linden, Kastanjestraat 17, 5492 EZ Sint-Oedenrode, tel: 06-83833422 en mail: wil.vanderlinden7@gmail.com


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u stemmen voor de Europese Verkiezingen?Reageren!