Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: da6016
Foto: Sem van der Kallen
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Nieuws van de Zevensprong

Sint-Oedenrode - Het thema van de Zevensprong, die dit jaar plaats gaat vinden van dinsdag 9 juli tot en met vrijdag 12 juli, is: "De Zevensprong, geen tijd te verliezen" .

De Zevensprong is bedoeld voor alle kinderen van groep 3 en 4 uit Sint-Oedenrode. Ook kinderen die naar het speciaal (basis)onderwijs gaan, mogen deelnemen. De inschrijfavond is dit jaar op donderdag 18 april. Ouders kunnen hun kinderen voor de Zevensprong inschrijven middels een inschrijfformulier dat eind maart via school wordt uitgedeeld, of via de website kan worden gedownload.

InformatieavondVoorafgaand aan de inschrijfavond wordt er op dinsdag 9 april een informatieavond voor ouders  georganiseerd. Meer info hierover volgt via het inschrijfformulier.

Vrijwilligers gezocht!Ieder jaar zijn er ongeveer 60 vrijwilligers nodig voor het begeleiden van een groepje kinderen tijdens de activiteiten. Het is de bedoeling dat 2 vrijwilligers een groepje begeleiden van ongeveer 11-13 kinderen.  Er zijn al een groot aantal aanmeldingen van vrijwilligers binnengekomen, maar de Zevensprong zoekt nog meer jongeren vanaf 16 jaar die een groepje willen begeleiden. Heb je interesse, kijk dan op www.zeven-sprong.nl voor meer informatie, of geef je op  via  info@zeven-sprong.nl

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!