Rhode JO8
Rhode JO8

Rhode wint beide Zaalcompetities

Tien weken lang werd er op woensdagmiddag in de zaal gevoetbald door de JO9 en JO8 pupillen van Rhode, Boskant en Nijnsel. In totaal deden er 99 kinderen mee in 4 poules.

De 8 teams van JO9 en 6 teams van JO8 pupillen, maakten er een sportieve en spannende strijd van in sporthal "De Streepen". De finaledag op 27 februari werd gespeeld voor volle tribunes met enthousiaste ouders, familie en andere supporters.Bij JO9 werd de finale gespeeld tussen twee teams van Rhode, Bayern Munchen en Manchester City. De spannende finale werd gewonnen door Bayern Munchen met 2-1.
Ook bij de JO8 pupillen was er een spannende Rhode finale tussen Vitesse en Feyenoord. Beide teams wisten in de reguliere speeltijd niet te scoren, waardoor er via penalties een winnaar moest komen. Uiteindelijk wist Feyenoord de penalty serie met 4-2 te winnen.
In een volle kantine mochten de winnaars een mooie beker ophalen en voor alle deelnemers was er iets lekkers en een medaille als aandenken.
Het was weer een gezellig toernooi en alles is goed verlopen. Dit mede dankzij de scheidsrechters Broer Voets en Leo Evers die elke woensdagmiddag alles in goede banen wisten te leiden. Hierbij willen wij ook alle ouders hartelijk bedanken die zich hebben in gezet als leider(ster). Alle uitslagen en standen zijn nog terug te lezen op www.rhode.nl/zaalvoetbal