Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 2d457d
Sport

Rooise ruiters in actie

Sint-Oedenrode - Famke van de Koevering is afgelopen vrijdag met haar pony Cinderellah naar de dressuur wedstrijd in Lieshout geweest. Na een aantal goede trainingen in de week ervoor, hadden zowel amazone als pony er veel zin in. Een hele nette eerste proef werd beloond met maar liefst 198,50 punt en de 2de prijs. 

Ook de tweede proef, die wat minder punten opleverde omdat er enkele foutjes inzaten, was toch nog goed genoeg voor een 2de prijs. 
Afgelopen zondag ging Marion Merks naar De Mortel op wedstrijd. Ze startte daar haar paard High Fly in de klasse M waar ze een mooie 6e prijs heeft behaald.  Tessy van der Velden Jonkers is afgelopen weekend naar Schijndel geweest voor de Brabantse Kampioenschappen Springen met haar pony's Tiësto en Tapas. Met Tiësto kwam ze uit in de klasse AB-B. Ze begon haar parcours sterk en tot hindernis 9 was ze foutloos. Helaas kreeg ze een weigering op hindernis 9. Dit was voor Tessy wel een grote teleurstelling. Maar gelukkig wist ze zich goed te herpakken met Tapas. Tapas reed ze in de klasse C-B. Het was een spannend 1e parcours, maar Tessy en Tapas sprongen een mooie foutloze rit. In totaal waren er 16 kandidaten die deelnamen aan de barrage. Tessy kwam hier als 3e aan de start. Ze reed een keurig parcours en dit werd beloond met 77,5 stijlpunten. Lang heeft Tessy op de 3e plaats gestaan. Uiteindelijk is ze 4e geworden. Een knappe prestatie voor de 9e jarige Tessy en haar pony Tapas.
 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u stemmen voor de Europese Verkiezingen?Reageren!