Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: fff614
Sport

Opnieuw drie punten voor Boskant

Boskant blijft goed meedraaien in de bovenste helft van de ranglijst. Deze keer moest Ravenstein er aan geloven. Met de rust was het nog 0-0, maar in de 2e helft trok Boskant de overwinning over de streep.

Eerlijk is eerlijk, voor rust was het een matige wedstrijd. Van beide teams. Veel lange ballen, moeizame controle, matige passes, maar wel veel inzet. Beide teams was het ook gelegen om punten te sprokkelen, want de onderlinge verschillen in deze klasse zijn niet zo groot. De bezoekers waren iets meer in balbezit, maar wisten daar nauwelijks voordeel uit te trekken.
Invaller Ruud van der Heijden gaf de wedstrijd voor Boskant na de theepauze een positieve draai. Met z'n snelheid en vaardigheid was hij de verdediging van Ravenstein regelmatig te vlug af. Dat leverde in de 52e minuut een voorsprong op. Na een overtreding op Ruud werd de vrije trap door Aimé Opheij pardoes in de korte hoek binnengeschoten: 1-0. Ondanks het overwicht wat Boskant creëerde was Ravenstein in de 60e minuut dicht bij de gelijkmaker. Boskant doelman Erwin Brouwers wist de gevaarlijk indraaiende vrije trap echter fraai uit z'n doelgebied te ranselen. In de 65e minuut ging de wedstrijd op slot via een fraaie treffer van Jim van der Zanden. De lichte stuit die de bal maakte uit de corner van Aimé was voor Jim 'voldoende' om vanaf zo'n 20 meter de bal loepzuiver en snoeihard in de bovenhoek te 'poeieren': 2-0. Daarmee was de koek nog niet op. De vanaf de achterlijn strak teruggelegde bal van Ruud van der Heijden, hij was z'n directe tegenstander ook op rechts te snel af, werd door Emiel van den Elsen onhoudbaar voor doelman van den Heuvel tegen de touwen geschoten: 3-0. Op basis van de 2e helft een verdiende zegen voor de thuisclub. Zondag a.s. staat er voor Boskant 1 opnieuw een thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander is SDDL waar in de thuiswedstrijd, in de allerlaatste minuut, een 3-3 gelijkspel werd behaald.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u stemmen voor de Europese Verkiezingen?Reageren!