Odisco mist effectiviteit

Olland - Afgelopen zondag speelde Odisco tegen de nummer 2 DAW uit Schaijk. De vorige wedstrijd bleek dit een zeer sterke tegenstander te zijn. Toch wilde Odisco dit keer laten zien punten te kunnen pakken.

Onder luidkeels gejuich van de F1 (dat het team van de week was), zouden de dames vandaag zeker kans hebben. Odisco begon goed aan de wedstrijd: de aanvallen waren geduldig en met veel kansen; verdedigend gaven de dames niet veel weg. Na drie minuten werd de 1-0 gemaakt. Odisco bleef de betere ploeg, maar vergat zichzelf te belonen en mistte te veel goede kansen. Na tien minuten bleek DAW wél effectief te zijn en liep in tien minuten uit naar 1-6. Hierna scoorde beide ploegen beurtelings en kon er gerust worden met 4-9.
In de rust werd de dames verteld niet met andere zaken bezig te zijn als het eigen spel. Als de dames er vol voor zouden gaan, was deze wedstrijd nog zeker niet verloren. Na rust stond Odisco heel goed te spelen. De ballen vielen gemakkelijk in de korf en er werd niets weggegeven. Na achttien minuten wist Odisco zelfs aan te sluiten tot 10-11. Hierna miste Odisco helaas de nodige kansen en wist DAW weer uiterst effectief met de kansen om te gaan, 11-14. Het laatste deel van de wedstrijd scoorde beide ploegen om beurten en kwam Odisco niet meer echt dichterbij. Eindstand 13-17.
Odisco 1 speelde vandaag een goede wedstrijd, maar miste de effectiviteit, waardoor de wedstrijd helaas niet gewonnen kon worden. De thuisploeg wil de meiden van de F1 bedanken voor hun aanmoedigingen. Volgende week speelt Odisco 1 om 14:15 in Groesbeek tegen koploper de Horst.