De loungehoek van The Space.
De loungehoek van The Space.

The Space: BtB durfde het aan

Algemeen

Meierijstad - Durf jij deze spannende BtB-editie te bezoeken? Die vraag stelde BtB in de uitnodiging voor dit bedrijfsbezoek. Gelukkig durven de meeste ondernemers wel wat risico te nemen. Het was dinsdag 13 februari dan ook gezellig druk bij The Space in Veghel.

Door: Ria Balk

"We zijn ingenious rebels", gaf Geert van der Hagen aan. Samen met Roel Kouwenberg en Gert van der Kaay wil hij bezoekers van escaperoom The Space een unieke ervaring bieden. "Met de bouw van de raket in één van de oude voersilo's hebben we onze escaperoom naar the next level gebracht. Je gaat bij ons echt door een emotionele achtbaan. Door middel van samenwerking moet je daaruit zien te komen", aldus Geert. Hijzelf vindt de raket een 'super vet ding'.
Dat The Space de samenwerking opzoekt, werd goed duidelijk. Er zijn allerlei activiteiten mogelijk, al dan niet in combinatie met… Ook voor het BtB-bezoek waren diverse activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld de vitual reality experience, wine2proof en een rondleiding door SIEMEI. Eigenlijk was het te veel, want het paste echt niet allemaal in twee rondes en daardoor hadden sommigen de escaperoom uiteindelijk nog niet bezocht. Gelukkig kregen geïnteresseerden alsnog de kans om een blik op de raket te werpen. 
Drie nieuwe BtB-leden stelden zichzelf deze avond voor. Johan Mutsaers van Tekstbureau Meierijstad, Wilma van Casteren - biedt stervensbegeleiding en uitvaartzorg - en Mart Habraken stapten op 't kratje. Hij achtte zichzelf al bekend van Natuurlijk Sint-Oedenrode en HabbEvents, maar wilde graag nog even de aandacht vestigen op zijn heuse pop-up city.