Logo mooirooi.nl
Marieke Siertsema   | Fotonummer: 566497
Marieke Siertsema
Sport

Ashley Peters en I-Malve eerste prijs

Sint-Oedenrode - Dit weekend starten weer een aantal leden van de Nijnselse ruiters- ponyruiters op diverse wedstrijden in de regio.

Ashley Peters startte haar paard I- Malve op een springwedstrijd in Boxtel. In de klasse B eindigden Ashley en I-Malve met een eerste prijs na twee foutloze rondes en 75.5 stijlpunten. Linda van Gastel startte vorig weekend op een springwedstrijd voor paarden in Berlicum. In de klasse B eindigden Linda en haar paard Coco Flanel na twee foutloze parcoursen en 73.5 stijlpunten met een tweede prijs. Marieke Siertsema startte haar paard Ikara op een dressuurwedstrijd in Uden
in de klasse M1. In de eerste proef beloonde de jury deze combinatie met 67.8%, goed voor een tweede prijs. De tweede proef van Marieke en Ikara werd beloond met 66,8% ook een tweede prijs.
Rian Koster en haar pony Dolly gingen op wedstrijd in de Mortel. In het springen klasse BB voor pony`s eindigde Rian en Dolly met een vijfde prijs. In de klasse B deden Rian en Dolly er nog een schepje bovenop en eindigde met een tweede prijs.

 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!