Odisco herpakt zichzelf

Olland - Afgelopen zondag speelde Odisco in Son tegen hekkensluiter Corridor. Om verder afstand te nemen van de laatste plaats, moest er echt gewonnen worden, juist van deze tegenstander.

De eerste 10 minuten tastte Odisco toch nog wat voorzichtig af, maar daarna gooide Odisco de schroom van zich af, speelde weer als een ploeg en vol overtuiging. Binnen 10 minuten wist Odisco een 2-2 stand om te buigen naar een 2-9 voorsprong. Ook hierna bleef Odisco beheerst spelen en heel hard werken voor elkaar. Zo konden de dames gaan rusten met een stand van 4-11.
In de rust werd de dames verteld dit vertrouwen vast te houden en door te blijven scoren. Als de dames zo voor elkaar zouden blijven werken, kon er een grote overwinning behaald worden.
Na rust bleef Odisco goed spelen en als team samen naar de kansen zoeken. Dit was ook in de stand te zien: met nog 20 minuten te spelen stond er een gat van 10 doelpunten (5-15). Odisco verslapte niet en bleef geconcentreerd en fel, zowel in de verdediging als in de aanval. Hierdoor kon Marieke van Esch haar debuut maken en dit deed ze erg goed. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met 8-20.
Odisco speelde met veel werklust en energie en hervond overtuiging en vertrouwen. Door deze overwinning heeft Odisco ruim afstand genomen van de laatste plaatst. Volgende week gaat Odisco ervoor om deze positieve flow verder door te zetten in de thuiswedstrijd tegen DAW 1 uit Schaijk, om 13:15 in sporthal de Streepen.