Logo mooirooi.nl
DCIM\100MEDIA\DJI_0001.JPG   | Fotonummer: d1cd60
DCIM\100MEDIA\DJI_0001.JPG (Foto: Henri van Hoorn)
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Interactieve bijeenkomst voor ouders

Meierijstad / Sint-Oedenrode - Steven Pont is voormalig leerkracht, nu ontwikkelingspsycholoog, mediator en gezinstherapeut en schrijver van diverse boeken over kinderen.

Deze avond legt hij uit hoe het zelfbeeld van kinderen door de omgeving wordt gemaakt. En hoe dat geoptimaliseerd kan worden door kinderen uit te dagen. Dit alles in een interactieve bijeenkomst! Een aanrader voor ouders, verzorgers, vrijwilligers, professionals, studenten en iedereen die met kinderen te maken heeft. De bijeenkomst op maandag 25 februari 2019 vindt plaats in de Stapperij in Veghel (De Bunders 3). De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf van 20.00 tot 21.30 uur. In verband met het aantal beperkte plaatsen is aanmelden verplicht via www.cjggeeftantwoord.nl Meer informatie over Steven Pont is te vinden op www.stevenpont.nl  We zien jullie graag op 25 februari in de Stapperij in Veghel.

Rondje Meierijstad
Deze theatervoorstelling is een onderdeel van Rondje Meierijstad, een initiatief vanuit de CJG's Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel. Met op 23 mei een lezing van Aletta Smits over het Puberbrein. Voor meer informatie: www.cjgschijndel.nl / www.cjggeeftantwoord.nl

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!