Logo mooirooi.nl
(Attaque 4) v.l.n.r. : Henry van Casteren, Job van Galen, Bram van Galen, Nick van Galen   | Fotonummer: 787888
(Attaque 4) v.l.n.r. : Henry van Casteren, Job van Galen, Bram van Galen, Nick van Galen
Sport

Kleine nederlaag Attaque 1, meer succes voor Attaque 2 en 3

Sint-Oedenrode - Attaque 1 speelde vorige week nog op een degelijke manier gelijk tegen TTVE. Afgelopen vrijdag was Renata 3 de tegenstander. De Eindhovenaren bleken uiteindelijk net iets sterker te zijn. Attaque 2 wilde zich revancheren voor de geflatteerde nederlaag van vorige week en Attaque 3 deed een poging om hun goede vorm van vorige week mee te nemen.

Attaque 1 trad in Eindhoven aan met één verandering in de opstelling vergeleken met vorige week: Dirk Kastelijn speelde in plaats van Menno van Os. Dirk liet in de eerste wedstrijd gelijk weer zijn waarde zien met een uitstekende overwinning. Co Stamps en Maico van Boxmeer hadden minder succes. Het dubbel werd een spannende, die helaas niet de Rooise kant in ging. Dirk en Maico trokken daarna wel weer de stand gelijk met sterke overwinningen. Co verloor daarna in 5 games en de Eindhovense tegenstanders leken er een schepje bovenop te kunnen doen. 4-3 werd 6-3 na twee keer 3-0. Het leek daarna 6-4 te gaan worden, maar Co zag ook zijn derde wedstrijd met 3-2 naar de Eindhovense ploeg gaan. Uiteindelijk moest Attaque met 3 punten genoegen nemen. Na 2 wedstrijden staat het team op de vijfde plek met 8 punten.
Attaque 2 speelde vrijdagavond tegen Unicum 7. Het doel was een gelijkspel en stiekem werd er nog gehoopt op een kleine overwinning tegen de Geldropse tegenstander. De eerste wedstrijd ging de Rooise kant op. Stefan Kerk won na 2 matchpoints tegen te krijgen met 3-2. Leon Huijberts en Cliff van Driel kwamen beiden ook wat onwennig uit de startblokken, maar konden zich niet terugvechten in de wedstrijd. Het dubbel werd een absolute thriller: Leon en Stefan leken eenvoudig te winnen, maar het werd 2-2. De vijfde game ging alle kanten op en uiteindelijk werd de laatste game met 17-15 gewonnen door het Rooise duo. Dit leek het team kracht te geven, want Stefan won vervolgens zijn tweede partij en Attaque pakte zo een voorsprong. Unicum was echter niet onder de indruk en met 3 overwinning op rij stond het ineens weer 5-3. Stefan en Leon trokken uiteindelijk de boel weer recht en zo eindigde de ontmoeting in een 5-5 gelijkspel. Ook Attaque 2 staat na het gelijkspel op een vijfde plek met 7 punten.

Attaque 3 won de vorige wedstrijd met 7-3 van Best en moest afgelopen vrijdag tegen het lager aangeschreven Flash 8 aantreden. Dat het team lager aangeschreven stond, werd in de loop van de avond wel duidelijk. De eerste vijf partijen gingen allemaal de kant op van Attaque, Nick van Galen 2x, Henry van Casteren 1x, Job van Galen 1x en het dubbel. Het eerste wapenfeit van Flash kwam pas in de zesde partij van de avond. Job van Galen kon zijn tweede partij niet naar zich toe trekken. Dat was dan ook gelijk het laatste wapenfeit van de Eindhovense tegenstanders. Henry won souverein zijn tweede en derde partij, Nick bracht zijn totaal deze competitie op 6 uit 6 en Job won wederom twee partijen. De eindstand was een duidelijke en welverdiende 1-9 overwinning. Na deze overwinning staat het team ruim bovenaan met 16 punten uit 2 wedstrijden.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!