Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 75bb1f
Foto:
Bedrijfsnieuws

Verse afhaalgerechten bij café d'n Toel

Olland - Bij café d'n Toel in Olland gebeurt altijd wel iets. Eigenaar Michael Toelen blijft zijn gasten en potentiele bezoekers verrassen met nieuwe elementen in zijn horecagelegenheid. Zo gaat hij vanaf donderdag beginnen met verse afhaalgerechten.

"De laatste tijd kregen we er steeds meer vraag naar. Vandaar dat we hebben besloten om er mee te beginnen. Ook met het oog op de toekomst geeft het veel mogelijkheden", vertelt de uitbater. Op het oog een slimme zet van hem, aangezien in Olland in de avonden en in het weekend geen vers afhaaleten te verkrijgen is. Daar moeten de mensen voor naar omliggende dorpen.
Luxe broodjes, vegetarische gerechten, professionele hamburgers, spareribs met eigen marinade en verse friet. Zomaar een greep uit het assortiment van d'n Toel. Michael is enthousiast. "We hebben nieuwe apparatuur voor de keuken aangeschaft om het allemaal extra lekker te kunnen bereiden. Ook hebben we een cursus gevolgd. Bijvoorbeeld voor het maken van de perfecte hamburger. Leuk om te doen! We hebben er zin in om het toe te gaan passen."

Eten in de zomer
We snakken er met zijn allen naar. Naar de zon en daarmee naar de zomer. Of het nu lente is of zomer. Vanaf de momenten dat goed weer gaat worden, zal Michael daar ook de kaart op aanpassen. "Natuurlijk verschijnt dan ook een carpaccio op de kaart, of een verse salade", tipt hij alvast. Voor die periode heeft hij nu al mooie plannen. Zo wil hij de skihut ombouwen tot een plek waar mensen lekker kunnen eten. Het idee is om dat op het terras te verlengen door het plaatsen van een grote stretchtent. Zo kunnen de gasten eten afhalen, maar ook lekker opeten op het ruime terras van café d'n Toel.

Michael en zijn team kunnen niet wachten met beginnen. "We heten iedereen van harte welkom om ons verse eten te proberen. Telefonisch bestellen is uiteraard mogelijk!"

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!