Logo mooirooi.nl
De boksers van deze editie.   | Fotonummer: 6c6882
De boksers van deze editie.
Meierijstad

Boksers voor het eerst bij elkaar

Meierijstad - De ondernemers zijn gestart met de voorbereiding voor Fight Cancer Night 2019. Afgelopen maandag zijn de toekomstige boksers voor het eerst bij elkaar gekomen.

Wat is het voor evenement?
De Meierijstad Fight Cancer Night is een evenement waarin ondernemers samen strijden tegen kanker. In 2019 is ook opnieuw gekozen voor Kika en Fight Cancer. Actiepagina's worden binnenkort gemaakt met als doel zoveel mogelijk geld op te halen.

Zijn er genoeg boksers?
Dat leek het geval. Er waren 16 deelnemers maar op het laatste moment zijn toch nog een man en vrouw afgehaakt. Daarom bestaat het deelnemersveld nu uit 14 "fighters" waarvan 11 mannen en 3 vrouwen. Er is dus nog plaats voor 1 man en 1 vrouw tijdens de finale op zaterdag 17 augustus 2019. Het belooft opnieuw een groot spektakel te worden.

Wie doen er mee?
Dat laten we nog even in het midden. Binnenkort is via www.fightcancernight.nl duidelijk wie de sportievelingen zijn. Wel duidelijk is dat Erp dit jaar de koploper is met 5 afvaardigingen waaronder 3 dames en 2 heren. Eerde bijv. heeft dit jaar geen afvaarding maar heeft wel aangeven zich dit als dorp aan te trekken en in 2020 weer vertegenwoordigd te zijn.

Meer info?
Check onze website www.fightcancernight.nl. Daar vindt u alle informatie en binnenkort een overzicht van de deelnemers tot nu toe. Wilt u meer specifieke informatie en bijvoorbeeld nog deelnemen? Stuur dan een e-mail naar info@fightcancernight.nl.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!