Logo mooirooi.nl
Het team van Lidl Sint-Oedenrode.   | Fotonummer: b398ec
Het team van Lidl Sint-Oedenrode. (Foto: Martin van Welzen)
Bedrijfsnieuws

Lidl opent eerste winkel in Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode - Supermarktketen Lidl opent op woensdag 13 februari een winkel aan de Boskantseweg in Sint-Oedenrode. Klanten kunnen vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen 'van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs'. De winkel is zeven dagen per week open voor klanten uit Sint-Oedenrode en omstreken.

De nieuwe winkel beschikt over een veelzijdig assortiment van dagverse- en duurzame producten. De warme bakkerij zorgt iedere dag voor een ruime variatie aan verse broodjes, van zoet tot hartig. Parkeren is mogelijk op één van de ruim 150 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. "Klanten kunnen voor een volledig assortiment en veel winkelcomfort bij ons terecht. Samen met mijn team nodig ik iedereen van harte uit om onze nieuwe winkel te bezoeken", aldus supermarktmanager Nicky.

Maak kennis met ..
Dinsdagavond 12 februari, voorafgaand aan de opening, vindt er een kennismakingsavond plaats tussen 19.00 en 20.30 uur. Tijdens deze avond kunnen onder meer de buurtbewoners alvast kennis maken met dit filiaal, het assortiment en het team van deze winkel.

Een minuut gratis winkelen
Op de dag van de opening ontvangen klanten rond 08.30 uur een lot, waarmee ze kans maken op één minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel om 09.00 uur feestelijk geopend. De eerste 100 klanten ontvangen een gratis boeket bloemen en bovendien is er tijdens deze dag voor iedereen een gratis bigshopper. Gedurende de hele week zijn er feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen.

Milieuvriendelijk en energiezuinig filiaal
Als duurzame organisatie investeert Lidl continue in duurzame producten. Denk aan biologische groente en fruit, bewuste vis en minder verspilling. Het filiaal in Sint-Oedenrode is één van de eerste supermarkten in Nederland waar geen sigaretten en tabak meer wordt verkocht. De winkel voldoet aan het hoogste haalbare energielabel A++++ en heeft 250 zonnepanelen, geen aardgasaansluiting, een laadpaal en LED-verlichting.

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag  08.00 – 21.00 uur
Zondag 10.00 – 18.00 uur

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!