Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: d2334a
Foto:
Sport

Twee keer winst voor Nijnselse ruiters

Nijnsel - Dit weekend werd in Lieshout een dressuurwedstrijd voor paarden en pony`s verreden. Maud en haar paard Imorosa startten in de klasse L2. Ze zijn super in vorm. Ze wonnen beide proeven met respectievelijk 64.3 en 6.3%.

Fem Scheepens startte haar pony Orchid`s Master oook op deze wedstrijd. Haar proeven in de klasse DE/B werden beloont met 61.3 en 62%. Beide goed voor een derde prijs. Rian Koster en Marit Foolen startten op de laatste selectie dressuur wedstrijd in Son. In de klasse AB/L beloonde de jury de proef van Rian en Dolly met 66.5% en een derde plaats. Marit startte haar pony Chiara in de klasse DE/B en ze eindigde op de zesde plaats met 64.2%. Inge Heesakkers en haar paard Hudson moesten ook nog een selectie dressuurwedstrijd rijden
in Geldrop. De jury beloonde de proef van Inge en Hudson met 69 % en een tweede prijs. tevens leverde dit een startbewijs voor de Brabantse kampioenschappen in Schijndel op. Linda van Gastel startte zaterdag op een springwedstrijd te Oirschot met haar paard Coco Flanel. Ze eindigde met een derde prijs na twee foutloze rondes. Ook Linda en Coco Flanel zijn startgerechtigd op de Brabantse kampioenschappen springen in Schijndel.
De volgende leden van onze vereniging zijn ook startgerechtigd op de Indoor Brabantse kampioenschappen springen in Schijndel. In de klasse L Suzan van Gastel. Inde klasse M Thom van Dijck, Annette Swinkels, Noortje Gevers en Mandy Jansen. In de klasse Z Suzan van Gastel, Martijn van Stiphout en Marwin van den Nieuwenhuijzen. Marwin en Thom mogen tevens startten in de klasse ZZ. Marwin met drie paarden.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!