Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 3a5023
Sport

Simon Boersbroek wint

Sint-Oedenrode - Vrijdagavond werd een Face-to-Face wedstrijd geschoten. Hierbij wordt een voorronde geschoten en daarna finalerondes tegen een directe tegenstander. De winnaar was Simon Boersbroek. Hij versloeg in de final Patrick Bouman.

De overige schutters op volgorde: Theo Passier, Wil Kivits, Piet van den Berg, Martie Verhoeven, William Huyberts, Jan van Bergen, Rob Naus, Marjelein Verhoeven, Karin de Jong, Frans van de Braak, Agnes Vissers, Marleen Kremers, Antoon Vervoort, Michael Moonen en Frans Temmink.
Dinsdag was de eerste wedstrijd in de 25 meter 1 pijl competitie. Het eerste team schoot in Boxtel. Hun scores: Wil Kivits 215, Simon Boersbroek 206, Martie Verhoeven 196 en Rob Naus 167. Het tweede team schoot in Schijndel. Hnu scores: Patrick Bouman 236, Karin de Jong 207, Jeroen Kragten 203 en Ray Matuszewski 200. De compoundschutters schoten in Eerde: Piet van den Berg 236, Paul van de Mortel 229 en William Huyberts 227.
Op vrijdagavond was de jeugdcompetitie in Schijndel. Hun scores: Roos Kragten 191, Jelt de Bie 187, Ray Matuszewski 135 en Sander van Weert 114.
Op maandagavond schieten de Vrienden van Pieter Breugel hun wedstrijden op dinsdagmiddag de Rozelaer. Vrijdagavond is de clubavond van de senioren. De leden hebben een eigen sleutel en kunnen vrij binnen en buiten trainen als de accommodatie niet bezet is. De jeugdtraining is op woensdagavond van 18.30 – 20.00 uur. Op tweede kerstdag wordt er niet getraind.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik merk dat het vliegverkeer boven Rooi toeneemt…Reageren!