Odisco start met winst

Sint-Oedenrode - Odisco begon afgelopen zondag aan het zaalseizoen. Promovendus BMC was in Berlicum de tegenstander. Vanwege een aantal blessures, maakte Iris van Heeswijk haar debuut in het eerste team.

Odisco begon sterk aan de wedstrijd, zette veel druk op BMC en stond na zes minuten op een 1-3 voorsprong. Door zeer effectief met de kansen om te gaan. Hierna was BMC wat beter bij de les en voerde de druk op. Toch wist debutant Iris van Heeswijk na 15 minuten de 1-4 te maken. Beide ploegen waren hierna aan elkaar gewaagd en wisten beide nog twee keer te scoren. Ruststand 3-6.
In de rust werd de dames verteld de aanvallen wat langer te houden, zodat de druk wat minder op de verdediging kwam te liggen. Verder werd er hard voor elkaar gewerkt en moest de ploeg zo doorgaan. Het eerste schot na rust leverde Odisco meteen een doelpunt op 3-7. BMC liet het er niet bij zitten en daardoor werd het een wedstrijd die op werklust gewonnen moest worden. Odisco liet zien hier als team heel sterk in te zijn. Met hard werken, goed samenspel en het goed uitvoeren van de gegeven opdrachten, liet Odisco het gat nooit kleiner worden dan drie doelpunten. Uiteindelijk wist Odisco de wedstrijd te winnen met 7-10. Odisco speelde sterk als ploeg en liet zien de punten te kunnen pakken als collectief. Een goed begin van het zaalseizoen dus. Volgende week speelt Odisco in de Streepen om 11.15 uur tegen Corridor.