Afbeelding

"Ik ben zoveel mogelijk open"

Algemeen

Sint-Oedenrode - Marion Verkampen van You! Fashion for women is één van de meest fanatieke winkeliers van het Rooise centrum. Ze zet zich in voor de winkeliersvereniging en is betrokken bij de organisatie van verschillende evenementen en koopzondagen. Maar bovenal is ze zeer actief met haar eigen winkel. "Ik ben zoveel mogelijk open, die bereidheid heb ik, want ik wil er zijn voor mijn klanten", is Marion duidelijk.

Dat wil niet zeggen dat haar winkel áltijd geopend is. Dat kan ook niet, want Marion runt de winkel alleen. De Koopzondagen zijn regelmatig gesprek van de dag in Sint-Oedenrode, omdat helaas niet alle zaken open gaan. Marion wel en ze heeft een mooi voorbeeld waarom dat loont. "Vorig jaar werd de Winterbraderie afgelast vanwege het noodweer. Een goede beslissing, want het was voor de marktkooplui echt te gevaarlijk om door de sneeuw te komen. Ik hield mijn winkel die dag open tot 17.00 uur en heb best een goede zondag gedraaid. Om 16.30 uur kwamen er nog klanten!" geeft de onderneemster aan.
You! Fashion for women zit alweer vijf jaar op de locatie aan het Kofferen. Marion merkt dat ze 'goed in de loop' zit. Haar kledingcollecties zijn populair bij Rooise vrouwen, maar ze heeft ook steeds meer een regionale functie. Dit keer wil ze benadrukken dat ze ideale cadeaus heeft voor de feestdagen. Marion wijst naar de Big10Free nagellak van Zoya. Niet schadelijk voor mens en dier, dus vrouwen kunnen dit zonder zorgen gebruiken. Daarnaast heeft You! Fashion for women betaalbare, prachtige (nikkelvrije) sieraden van By Jam Gioielli . De prijzen varieren tussen €11,95 en €27,95. En dan die mooie tassen van Bag2Bag. "Ik ben helemaal verliefd op deze Dutch Design tassen", zegt Marion. Een mooie graadmeter voor de gemiddelde vrouw, dus ga maar snel kijken. Marion ontvangt je met open armen!