Tim de Wert
Tim de Wert

VV Nijnsel verlengt contract hoofdtrainer

Algemeen

Nijnsel - De competitie is pas enkele maanden onderweg, maar traditiegetrouw bepalen clubs in deze periode of het komend seizoen door gaat met de hoofdtrainer. Afgelopen donderdagavond heeft een delegatie van het bestuur met hoofdcoach Tim de Wert een overeenstemming bereikt om het contract met een jaar te verlengen.

Beide partijen zijn tevreden over de huidige gang van zaken. Ook vanuit de technische staf en de spelersgroep klinken positieve geluiden. De Wert begon afgelopen zomer aan zijn eerste klus als hoofdtrainer bij VV Nijnsel / TVE Reclame. Daarvoor leidde hij twee seizoenen het reserve elftal van de grote amateurclub UNA. De Wert is nog jong en relatief onervaren, maar de klus in Nijnsel heeft hij voortvarend aangepakt. Zelf stipte hij in het overleg nog enkele verbeterpunten aan waar ook het bestuur zich in kon vinden. Daar zal de komende maanden aandacht aan worden besteed.
De start van de competitie was na twee wedstrijden niet goed, maar daarna herstelde het eerste elftal zich. Van de laatste vijf wedstrijden werden er vier gewonnen en één gelijkgespeeld.