Logo mooirooi.nl
Een mooie prijs voor deze jongeman!   | Fotonummer: f43bb1
Een mooie prijs voor deze jongeman! (Foto: Jos van Nunen)
Evenementen / Sint-Oedenrode

Kleurrijke boodschap voor de hele wereld

Sint-Oedenrode – Vrede op aarde hoor en lees je gelukkig niet alleen met Kerstmis. De Peace Poster Contest (PPC) bijvoorbeeld, waarbij kinderen op heel de wereld hun best doen om de vredesboodschap in een poster vast te leggen, vindt plaats in november. In Rooi was donderdag Mariëndael de plek waar de posters van alle kinderen van alle Rooise basisscholen te zien waren. 


De hoofdprijs ging naar Evy Heiligers van basisschool Sint Antonius van Padua. "Aantrekkelijke felle kleuren" oordeelde de jury. "Mooie poster, goede belijning, ook op afstand, veel tijd en aandacht aan besteed." Geen greintje twijfel: de jury was unaniem. En laat nou nét haar school donderdag op bezoek zijn bij het Elde…
Het viel de Lions Club International, die de PPC dit jaar voor de 31e keer had georganiseerd, natuurlijk niet mee om de grote zaal vol kinderen stil te houden. De kinderen op hun beurt hadden soms ook moeite om te verstaan wat er vooraan allemaal werd verteld. Maar ze wisten waarvoor ze kwamen, de boodschap kwam duidelijk over en af en toe was het nog spannend ook.    

Lees woensdag verder in DeMooiRooiKrant

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u stemmen voor de Europese Verkiezingen?Reageren!