Afbeelding

Drie keer prijs voor Tessy van der Velden

Algemeen

Sint-Oedenrode - Tessy van der Velden Jonkers heeft in Schijndel haar derde selectiewedstrijd gereden. Met haar pony's Tiësto en Tapas deed ze weer goede zaken.

In de klasse B-B reed ze met Tiësto een korte en mooie barage. Hiervoor kreeg ze van de jury maar liefst 80,5 stijlpunt. Deze mooie punten waren goed voor de winst. Met haar pony Tapas reed ze een nette rit in de klasse C-BB wat een tweede plaats opleverde. In de klasse C-B reed ze met Tapas een foutloze eerste ronde en een foutloze barage wat een derde plaats opleverde. Dus weer drie prijs, 1-2 en 3 dit weekend voor Tessy met haar toppers. De volgende selectiewedstrijd voor het springen van de ponys is een thuiswedstrijd op 9 december in de Pijnhorst.
Ook Bente Voorn had een prima weekend. Met haar nieuwe aanwinst Hill Bellie, waar Bente nog maar net 4,5 weken een combinatie mee aan het worden is, reisde ze af naar de mooie locatie van Academy Bartels om daar gelijk een derde prijs in de wacht te slepen met 204 punten in de klasse B dressuur. Voor een eerste wedstrijd samen met haar nieuwe aanwinst, zeker een super mooie prestatie!