Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Schrijf je in voor De Rooise Kwis

Algemeen

Sint-Oedenrode - De inschrijvingen voor De Rooise Kwis stromen ondertussen weer binnen en het quizboek wordt ook steeds voller met leuke vragen en opdrachten. Met nog zo'n zes weken te gaan ligt de organisatie van De Rooise Kwis weer op koers om op zaterdag 22 december een paar duizend Rooienaren een enerverende avond te laten beleven. Volgens de organisatie wordt de Rooise Kwis dit jaar diverser dan ooit. Een breed scala aan kwaliteiten zal nodig zijn om voor de winst mee te strijden.

Eerste categorieën bekend
"Een bietje veul", "Ouw koeie uit de sloot", "Hedde ge da gezeet gehad" en "Busje komt zo" zijn de eerst vier categorieën die de organisatie bekend kan maken. De overige categorieën worden in de komende weken prijsgegeven.

Jeugdvakantieweek
Elk team speelt mee voor een goed doel naar keuze. Op dit moment zijn er ook nog teams die hun doel in beraad hebben of die het moeilijk vinden een goed doel te benoemen. Op www.derooisekwis.nl zie je welke doelen door de andere teams zijn gekozen. Mocht er geen goed doel gekozen worden dan speelt het team dit jaar automatisch mee voor de Jeugdvakantieweek. Dit goed doel is door de organisatie van De Rooise Kwis gekozen.

Inschrijven
Inschrijven voor De Rooise Kwis kan via www.derooisekwis.nl. Inschrijfgeld bedraagt €20,- per team. Er is geen limiet aan het aantal teams maar wanneer je voor 20 december inschrijft ben je in ieder geval verzekerd van deelname. Stel jouw team van vrienden, familie, kennissen, collega's enz. samen en schrijf je in. Een team mag uit een onbeperkt aantal personen bestaan, maar geadviseerd wordt om met minimaal 15 personen te zijn.

Via DeMooiRooiKrant, www.derooisekwis.nl en de facebookpagina's van De Rooise Kwis blijf je op de hoogte van al het nieuws omtrent de Rooise Kwis.