Logo mooirooi.nl
Deze twee zwaaien zaterdag af.   | Fotonummer: 7cd367
Deze twee zwaaien zaterdag af. (Foto: )
MooiPapgat.nl St.Oedenrode

Wie ware ut? Wie worre ut

Sint-Oedenrode - Zaterdag 10 november zal in zalencentrum de Beurs het jaarlijkse 11-11- bal gehouden worden. De start voor het komend carnavalsseizoen voor alle carnavalsvierders uit Papgat, in clubverband of individueel. Zoals eerder al bekend gemaakt met een nieuwe aanpak waarin de balans gezocht wordt tussen een gezellig avondje uit en de protocollaire plichtplegingen die aan deze avond verbonden zijn. 

Het programma zal er als volgt uit gaan zien. Om 18.30 uur zal de benedenzaal open gaan zodat er vanaf 19.00 uur afscheid genomen kan worden van de "oude" jeugd en de nieuwe jeugdraad van 11, nar, adjudant en jeugdprins eindelijk bekend gemaakt mogen worden.
Vanaf 20.00 uur zal de bovenzaal geopend worden. "Wie ware ut" Vanaf ca. 20.11 uur zal  op een ludieke manier terug gekeken worden op het jaar van Prins Ton Pap d'n derde en Adjudant Sander. Daarbij zullen alle bijbehorende verplichtingen verricht worden. Door de  protocollaire zaken in de bovenzaal te verrichten, creëren we tijd om dit met de nodige respect en aandacht uit te voeren. Maar ook de gelegenheid voor alle geïnteresseerden om dit onder het genot van een drankje te volgen.
Intussen zal beneden het feest losbarsten voor de nieuwe jeugdprins met zijn gevolg en familie, een feest wat langzaam aan overgaat naar de grote onthulling! Geleidelijk zal de spanning stijgen. Het gezelschap vanuit de bovenzaal verplaatst zich naar beneden, de aanwezigen (of juist niet) worden in de gaten gehouden, wie is waar, wie komt er wel mee naar beneden en wie niet?? De laatste tips  worden door genomen, hier en daar nog weddenschap gesloten en dan… is het spel "wie worre ut"  gespeeld. De onthulling van Prins…. En Adjudant … zal alle puzzelstukjes op zijn plaats doen vallen. Na de onthulling kan het feest verder gaan, tot in de kleine uurtjes kan er nagepraat en gefeest worden met het nieuwe koppel voor carnavalsseizoen 2019!!

De commissie 11-11 wil er weer een gezellig feestje van maken met alle carnavalsvierders van Papgat. De entree is gratis, de spanning krijg je er voor niets bij, de gezelligheid onbetaalbaar. Dus zorg dat je erbij bent boven en/of beneden zodat seizoen 2018/2019 in Papgat  met een geweldig feest van start kan gaan!!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik heb last van vliegverkeer boven Sint-OedenrodeReageren!