Afbeelding

Tv-opnames bij Rhode over draagmoederschap

Algemeen

Sint-Oedenrode – Binnenkort komen mensen uit Sint-Oedenrode op tv bij het programma De Monitor. Zo'n anderhalve week geleden waren er opnames op de voetbalvelden van Rhode.

Pim van Dinten legt uit waarom hij onderwerp is in de tv-uitzending. "Mijn vriend Joost en ik hebben een grote kinderwens. Helaas is het voor twee mannen erg lastig om een kindje te krijgen. Mijn zus Lotte denkt er daarom over na om draagmoeder voor ons te zijn. Hier komt alleen erg veel bij kijken. Er zijn veel vragen waar antwoorden op moeten komen zoals: Wat als het kindje op mij lijkt? Kan ik het kindje afstaan? Wat als er iets mis gaat met de zwangerschap?"
Het KRO-NCRV programma De Monitor gaat een uitzending maken over de kinderwens. Tijdens deze uitzending komen verschillende stellen aan het woord waarvoor het lastig is om aan een kindje te komen. Pim, Joost en Lotte hebben ze ook geïnterviewd en gefilmd op 28 oktober. De locatie Rhode was uitgekozen omdat Lotte er lid is. Dinsdag 13 november is de uitzending te zien op NPO2 om 21.25.

Afbeelding
Afbeelding