Rien van Genugten krijgt als voorzitter van Kiwanis het boek in handen.
Rien van Genugten krijgt als voorzitter van Kiwanis het boek in handen. Foto: Jos van Nunen

"Met volle mond…" is te koop

Algemeen

Sint-Oedenrode - Enkele weken geleden publiceerden wij het aangrijpende verhaal van Vonne Hemels over de vluchtelingenproblematiek; "Alleen toekijken voelt niet goed". De Rooise Kiwanis bundelden, om haar te helpen, Pieter van de Kamps' beste columns uit DeMooiRooiKrant in "Met volle mond…". Over de totstandkoming van deze bundel schreven wij drie weken geleden. Afgelopen woensdag werd de bundel aan het publiek gepresenteerd in restaurant De Beleving.

Het restaurant was met zo'n 70 personen goed gevuld. De hoofdrolspeler uit de column 'Bertje' was ook aanwezig. Hij was de helft van het duo 'Foxglove' dat bij binnenkomst van het publiek aangename muziek speelde. Daardoor voelde de avond zelfs een beetje als een reünie.

De locatie voor de presentatie van de bundel "Met volle mond…", Restaurant De Beleving, was voortreffelijk gekozen. "Met volle mond…" is immers niet alleen een columnbundel. Naast 51 columns, zijn er ook 51 bijzondere recepten in het boek opgenomen. Het is daarmee ook een kookboek! En dat heeft het publiek gemerkt. Want Ralf en Noortje Dirven hadden met hun team een menu voorbereid uit "Met volle mond…". Het menu bestond uit 4 gangen met aankondigingen die verwezen naar de columns zoals "Vrijdagse zeebaars van 't jagend pastoorke" en "Hemelse modder a la Mina van B.". De Rooise Kiwanis verrichtten hand en spandiensten door vakkundig uit te serven en af te ruimen.

Lees woensdag verder in DeMooiRooiKrant

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding