Afbeelding

Uw adviseur tegen inbraak

Algemeen

Sint-Oedenrode - Van Engeland Groothandel is een erkend Politie Keurmerk Veilig Wonen bedrijf en kan hiernaast ook zorgen voor het juiste hang- en sluitwerk. 

Het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) is de maatstaf voor veilig wonen, zodat iedere bewoner zich veilig voelt in eigen huis en buurt. Als erkend PKVW bedrijf weten wij exact wat de voorwaarden en kwaliteitseisen voor het keurmerk zijn. www.politiekeurmerk.nl
Woning/bedrijfsinbraken zijn aan de orde van de dag en daarom is degelijk hang- en sluitwerk noodzakelijk. Inbraak voorkomen lukt nooit, maar op deze manier maakt u het indringers wel een stuk lastiger. Degelijk hang- en sluitwerk is een onmisbare schakel bij inbraakbeveiliging. Een inbreker heeft een hekel aan goed hang- en sluitwerk, omdat hij niet snel genoeg de woning /bedrijfspand binnen kan dringen. Duurt het te lang dan zal hij op zoek gaan naar een woning/pand waar hij wel makkelijk en snel naar binnen kan.
Veiligheidssloten voorzien van het SKG keurmerk (Stichting Kwaliteitscentrum Gevelelementen)vormen hierbij een belangrijke schakel. Het grootste verschil met andere sloten is dat de veiligheidssloten extra inbraak werend zijn. Ze worden op een groot aantal punten extra sterk uitgevoerd. Zo zijn nachtsloten voorzien van gehard stalen rolstiften (tegen doorzagen)
Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie het idee dat ook bij u eens goed naar de beveiliging van uw woning/bedrijfspand gekeken moet worden. Neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan vrijblijvend een adviseur van ons bedrijf bij u ter plekke laten komen kijken. Alle inbraakgevoelige plekken worden door onze adviseur in kaart gebracht. U krijgt een overzicht welke aanpassingen en/of reparaties aan uw woning/pand dienen te worden aangepast om het keurmerk te krijgen.

Van Engeland Groothandel voor Bouw & Industrie
Alfred Nobelstraat 2, 5491 DB Sint-Oedenrode
0413 477284
mail@vanengeland.info
www.vanengeland.info

Openingstijden:
Werkdagen van 08.00 – 17.30 uur
Zaterdag van 09.00 – 12.00 uur