Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Spectaculair karten op de openbare weg

Algemeen

Boskant - De bewoners van Boskant kijken elk jaar weer uit naar de kermis op het Ritaplein, dit jaar van 20 t/m 22 oktober. Maar ook inwoners van Sint-Oedenrode en omstreken weten jaarlijks de weg te vinden naar het Boskantse kermisterrein.

Carnavalsclub CC De Lèpkes is er trots op om elk jaar in samenwerking met grandcafé De Vriendschap weer een spetterend driedaags programma samengesteld te krijgen. Dit jaar zal de kermis weer spectaculair zijn doordat het wederom mogelijk is om met een gemotoriseerde kart op de openbare weg te rijden. Nieuw dit jaar is dat het mogelijk is voor kinderen vanaf 4 jaar om ook te rijden op een heuse kart! De eerste kermisexploitanten zijn al weer gearriveerd op het Ritaplein in Boskant en gaan zich installeren voor de kermis van dit weekend. Verschillende attracties zoals de botsauto's, draaimolen, gokspelen en een snoepkraam zullen aanwezig zijn.

Live muziek
Op zaterdagavond 20 oktober zal vanaf 20.00 uur een optreden worden verzorgd door de coverband SOLID SOUND in De Vriendschap. SOLID SOUND komt uit het Brabantse Zijtaart (gemeente Meierijstad) en is een POP/ROCK band met een magisch geluid. Ze steken de bekendste hits in een eigen jasje en zorgen voor een fantastische muzikale reis die men niet meer vergeet! Entree is gratis. Vol = Vol.

Kartrace
Zondag 21 oktober zal vanaf 14.00 uur gereden worden met gemotoriseerde karts op de openbare weg. Hierbij zijn twee categorieën, namelijk één voor kinderen van 12 tot 16 jaar en één voor 16 jaar en ouder. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen gratis op een aparte baan rijden. Bij De Vriendschap in Boskant zullen inschrijfformulieren beschikbaar zijn, maar het inschrijfformulier is ook te downloaden van de internetsite www.ccdelepkes.nl. Inleveren kan bij De Vriendschap of op Pastoor Teurlingsstraat 44 in Boskant. De kosten voor deelname bedragen € 10,- p.p. welke bij het inleveren van het inschrijfformulier voldaan moet worden. Inschrijvingen zijn mogelijk tot het programma vol is.

Op zondagavond zal vanaf 18.00 uur het feest worden voortgezet met THE RIGHT CHOICE in De Vriendschap. Maandag 22 oktober vanaf 20.00 uur zal de "Drive-inn amazing met DJ Peer" in de Vriendschap een fantastische show neerzetten met zijn bekende André Hazes act. Met deze geweldige show kan men dan onder het genot van een drankje de kermis gezellig samen afsluiten. Voor meer info over Carnavalsclub De Lèpkes check onze site www.ccdelepkes.nl. Denk erom: het is de laatste kermis in de regio!