Afbeelding

Rooise reizende familie inmiddels in Spanje aanbeland

Algemeen

Europa / Meierijstad - Het is alweer ruim een maand geleden dat het Rooise gezin van Helmi Harperink en Koen van der Sommen en hun kinderen Eefie en Goesje begonnen aan hun ontdekkingsreis door Europa. Waar hun camper hen heen zou brengen zou ook voor hen een verrassing worden. Inmiddels is het viertal via België en Frankrijk in Spanje gearriveerd.

Vanuit Rooi is het gezin op 10 september richting Brugge vertrokken. Na een eerste overnachting in Nooky, zoals de camper inmiddels liefkozend wordt genoemd, werd deze oude Vlaamse stad bezocht. "Het organiseren is voorbij en we hebben eindelijk ook weer tijd voor de kinderen", laten Koen en Helmi weten. "Dat de kinderen dat waarderen laten zij ons duidelijk merken. Na een interessante wandeling door de stad, maken we ons weer op voor de volgende etappe. Waar die heen gaat? Dat zien we nog wel".

Nooky, brengt Eefie en Goesje met hun ouders naar Duinkerken. Duinkerken vinden valt wat tegen, want de navigatie geeft er al na een uur de brui aan. Ouderwets met de landkaart op schoot wordt de Franse havenstad uiteindelijk toch bereikt. Ook de op papier luxe camping weet het gezin te vinden. Hoewel het een luxe camping is, is deze niet gezellig. Omdat het ook nog na een nacht met regen grijs en grauw is, start Koen hun Nooky maar weer snel om verder naar het zuiden te rijden. Natuurlijk niet over de snelweg, maar over binnenwegen en door pitoreske dorpjes.

Lees woensdag verder in DeMooiRooiKrant

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding