Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: a65d3e
Foto: Wies Habraken
Gemeentenieuws

Certificaat uitgereikt aan gemeente Meierijstad

Meierijstad - Vandaag heeft Wethouder Menno Roozendaal het certificaat Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) namens de gemeente Meierijstad in ontvangst mogen nemen. Deze werd uitgereikt door Yuri Starrenburg van PSO Nederland.

Gemeente Meierijstad heeft dit certificaat gekregen omdat ze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans geven om op sociale en een kwalitatief goede wijze aan het werk te gaan. Ze geven mensen net dat kleine zetje in de rug om een baan te zoeken. 

Het PSO-keurmerk kent vier prestatieniveaus: de aspirant-status, trede 1, trede 2 en trede 3.
Gemeente  Meierijstad heeft vandaag de derde trede in ontvangst mogen nemen, wat een bijzondere prestatie is. Het behalen van Trede 3 laat zien dat men zich maximaal inzet om socialer te ondernemen. ''Het is makkelijker om op het hoogste niveau te komen, dan om er te blijven'', zegt wethouder Menno Roozendaal. 
De tredestatus is twee jaar geldig. Na deze twee jaar wordt er gekeken of gemeente Meierijstad nog steeds op dezelfde trede hoort, maar als ze door gaan zoals in de afgelopen jaren, moet dit zeker gaan lukken.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u stemmen voor de Europese Verkiezingen?Reageren!