Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 7598d4
Foto: Autotron

Beleef 'The Swinging Sixties' nog een keer

Sint-Oedenrode/Rosmalen - Even helemaal terug naar 'The Swinging Sixties'? Dat kan tijdens De Rock around the Jukebox Experience, dat komende zaterdag en zondag in het Autotron van Rosmalen plaats vindt. Tijdens deze twee dagen kun je even weer de jeugd van je ouders of grootouders beleven. De tijd van the Merseybeat, die onder andere door de Beatles en Gerry & The Pacemakers bekend werd. Maar ook de tijd van de originele Mini en Fiat 500. In elk café was in die tijd wel een Jukebox te vinden, wie wil die tijd niet nog graag een paar uur beleven?

De lezers van DeMooiRooiKrant die ons konden vertellen dat 'The Golden Earring(s)' al sinds de zestiger jaren optreden, maakten kans op toegangskaarten voor dit spektakel. Hoewel de Bintangs ook in de jaren zestig werden opgericht en ook nog steeds optreden hebben we dat antwoord niet goed geteld. Zijn maakten immers in 1989 een herstart, nadat zij in 1983 een pas op de plaats maakten. De winnaars zijn:

  1. Bertie van de Burgt.
  2. John v.d. Hurk.
  3. Simona Verhallen.
  4. Harold Ulijn.
  5. Jos van de Burgt.

De winnaars kunnen de kaartjes zoals gebruikelijk op ons kantoor aan de Heuvel 7 op werkdagen tijdens kantooruren ophalen.

Wist u het antwoord niet, maar wilt u toch naar 'De Rock around the Jukebox Experience' dan kan dat natuurlijk altijd. Op zaterdag 13 en zondag 14 oktober 2018 is Rock Around the Jukebox Experience in Autotron Rosmalen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 15,00 en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u stemmen voor de Europese Verkiezingen?Reageren!