Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 307068
Foto: José Munster
Volksgezondheid / Sint-Oedenrode

Verwenmiddag voor mantelzorgers

Meierijstad - In samenwerking met welzijnsorganisatie ONS Welzijn en Welzijn de Meierij organiseert het gemeentebestuur van Meierijstad op 10 november 2018 een 'Verwenmiddag' voor mantelzorgers uit deze gemeente.

'Het wordt een speciale bijeenkomst waarin alle mantelzorgers eens flink in de watten worden gelegd', schrijft wethouder zorg, volkshuisvesting en volksgezondheid Eus Witlox in zijn uitnodiging.
Er zijn drie locaties in Meierijstad waar op zaterdag 10 november van 14.30 – 17.00 uur de Verwenmiddag plaatsvindt. Het Bestuurscentrum in Sint-Oedenrode,'t Spectrum in Schijndel, De Apotheek op de Noordkade in Veghel. Daar kan men genieten van een High Tea, muziek en entertainment. Men dient zich vóór 28 oktober aan te melden via de website: www.meierijstad.nl/mantelzorg

Mantelzorgcompliment
Behalve de Verwenmiddag biedt de wethouder de mantelzorger namens de gemeente nog een andere waardering aan in de vorm van een 'mantelzorgcompliment'. Hiervoor moet wel de zorgvrager in actie komen. Hij of zij kan via www.meierijstad.nl/mantelzorg dit mantelzorgcompliment in de vorm van cadeaubonnen ter waarde van 50 Euro aanvragen en aan de mantelzorger geven. Verder bieden ONS Welzijn en Welzijn De Meierij vanaf het najaar diverse trainingen een workshops aan, bestemd voor de mantelzorger. Hierbij komt een breed scala aan onderwerpen aan bod. Niet alleen praktische zaken en informatie over ziektebeelden, maar zaken die voor een balans zorgen tussen het zorgen voor een ander en jezelf.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u stemmen voor de Europese Verkiezingen?Reageren!