Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 01c929
Meierijstad

Tweede editie Fight Cancer Night

Meierijstad / Boerdonk - Afgelopen jaar vond de eerste editie plaats van de Meierijstad Fight Cancer Night in Boerdonk. Dit was een geweldig spektakel en een groot succes met maar liefst een gigantische opbrengst van €38.500! Ook in 2019 komen ze terug met een tweede editie.

Een groot aantal deelnemers heeft zich al aangemeld of hebben interesse getoond. Ze zoeken ondernemers die samen willen strijden tegen kanker. Iedereen heeft er natuurlijk wel eens mee te maken. Tegelijk zijn ondernemers ook vaak zo druk bezig met "ondernemen" dat ze te weinig tijd hebben om te werken aan hun fysieke gezondheid. Dat gaan ze dus combineren in dit evenement.

Wat gaan ze doen?
Ze zoeken 12-16 ondernemers die vanaf begin 2019 samen, onder intensieve begeleiding, worden getraind in het (kick)boksen. Na verloop van tijd worden deze ondernemers dan aan elkaar gekoppeld. Gekeken wordt naar capaciteit en gewicht en uiteindelijk zullen ze dan tegen elkaar in de ring komen te staan. Uiteraard in een echte boksring.

Wanneer is de grote finale?
De grote finale zal gaan plaatsvinden op 17 augustus 2019. Met echte opkomstmuziek, leuke ringdames, entertainment en nog veel meer willen ze er een superavond van gaan maken voor het goede doel.

Wat is het goede doel?
Ook dit jaar is er voor gekozen om Fight Cancer & Kika Kinderen Kankervrij te koppelen als goed doelen. Samen met alle deelnemers en bezoekers proberen we zoveel mogelijk geld op te halen hiervoor.

Meer info?
Interesse of vragen? Stuur een e-mail naar info@fightcancernight.nl. Wij beantwoorden deze dan graag.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!