Afbeelding
Foto: José Munster

Maatje voor maatje

Algemeen

Sint-Oedenrode - Maatje voor een maatje is voor iedereen die op zoek is naar gelijkwaardige vriendschap in Sint-Oedenrode of Schijndel. Zo is het er voor mensen die gezelschap zoeken om bijvoorbeeld samen koffie te drinken, te eten, fietsen of wandelen. Voor mensen die samen willen sporten, recepten uitwisselen of naar de bioscoop willen gaan. Maatje voor een maatje is voor iedereen en voor alle leeftijden.

"Bij Maatje voor een maatje gaat het om het vinden van gelijkwaardige vriendschappen." Zoekt u iemand om samen een stuk te gaan wandelen of fietsen, een kaartje te leggen, te gamen of de stad in te gaan? De maatjeswebsite van Welzijn De Meierij vergemakkelijkt het vinden van deze vriendschappen. Welzijn De Meierij ondersteunt in het aangaan van deze vriendschappen. Het is uitdrukkelijk géén datingwebsite en ook geen website waar u uw (vraag om) diensten op kwijt kunt. U zoekt hier niet naar een ondersteuner maar naar een metgezel.
Op de website www.welzijndemeierij.nl vindt u een digitaal prikbord. Daar ziet u vragen waarop u kunt reageren. Welzijn De Meierij laat degene die de vraag heeft gesteld weten dat u interesse heeft. Samen spreekt u af waar en wanneer een eerste gesprek zal plaatsvinden. Indien gewenst kan dat bij Welzijn De Meierij zijn, eventueel met begeleiding van één van de medewerkers om dat eerste gesprek in goede banen te leiden.Staat uw gewenste vriendschap er niet bij? U kunt dan zelf aangeven naar wat voor vriendschap u op zoek bent en waar u die vriendschap zoekt. Ongewenste en onbetamelijke berichten worden niet geplaatst. Welzijn De Meierij monitort alle aanvragen en leidt het matchingsproces in goede banen. Bent u digitaal niet handig? En is er in uw omgeving niemand die u daarin kan ondersteunen? Neem dan contact op met ons Steunpunt Vrijwilligerswerk. Wij doorlopen dan samen met u het aanmeldproces en doen dit dan samen met u. Telefoonnummer:073-5441400.