Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: a7d319
Foto:
Meierijstad

Opening informatiecentrum Kloosterkwartier Veghel

Meierijstad / Veghel - Net voor de zomervakantie is Kloosterkwartier Veghel gestart met de verkoop van de eerste fase van vrijstaande (geschakelde) en twee-onder-een-kap nieuwbouwwoningen in het centrum van Veghel.

Op het voormalig ziekenhuisterrein Bernhoven, waar deze woningen gebouwd gaan worden, wordt op de bouwplaats een informatiecentrum geplaatst. De opening hiervan vindt plaats op donderdag 27 september vanaf 17:00 tot 19:00 uur. Iedereen is van harte welkom om hier een kijkje te komen nemen en bij te praten over de stand van zaken. Wat is er verkocht en wat is er nog beschikbaar en wat is de planning van de volgende fase van de rijwoningen en appartementen? Het Kloosterkwartierteam is aanwezig om uw vragen te beantwoorden. De koffie staat klaar!

Video-team - Trots op Veghel!
Ze worden al herkend in Veghel. De mensen van het Kloosterkwartier video-team. Zij zijn namelijk regelmatig in Veghel te vinden voor filmopnames en maken hele mooie beelden van Veghel en haar inwoners. Ook worden de mensen die achter het Kloosterkwartier zitten voorgesteld. De eerste filmpjes hebben al leuke reacties onder de Veghelnaren opgeleverd en zijn te volgen via de facebookpagina van Kloosterkwartier Veghel.

Start bouw juni 2019
De verkoop loopt voorspoedig. Half juni 2019 is de start bouw gepland van de nieuwe woningen. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de ontmanteling van het ziekenhuis. Werkzaamheden die van buitenaf niet zichtbaar waren, maar gericht zijn op het van binnen leeg halen van het ziekenhuis.

Als alles volgens plan verloopt, krijgen de nieuwe bewoners voor de zomervakantie van 2020 de sleutel van hun nieuwe huis. Het oude ziekenhuis zal dan plaats hebben gemaakt voor een mooie nieuwe woonwijk. Voor meer info: ga naar www.kloosterkwartierveghel.nl


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!