Anja Huijberts met het bijzondere schilderij.
Anja Huijberts met het bijzondere schilderij. Foto: Anja Huijberts

Speciale veiling van uniek schilderij

Algemeen

Sint-Oedenrode - Voor SamenLoop voor Hoop is door "Atelier ANRIMARO" een bijzonder schilderij gemaakt wat op 1 september geveild wordt. Dit schilderij is gemaakt door een groot aantal Rooise inwoners in de leeftijd variërend van 0 tot 77 jaar. Ook burgemeester Kees van Rooij heeft hier een hand in gehad. Anja Huyberts stelt dit schilderij beschikbaar voor dit goede doel. Ze is zelf een van de eregasten.

Op zaterdag 1 september zal op de Markt op het hoofdpodium een uniek schilderij geveild worden. Het is gemaakt in de Aboriginal stijl, omdat de Aboriginals zich, als geen andere volksstam op de wereld, verbinden door telepathie. Een verbinding hebben met de ander maakt dat jouw levensenergie blijft stromen. Dat was de reden waarom kunstenaar Anja Huyberts koos voor deze techniek. Het schilderij bestaat uit vijf cirkels die elk een betekenis hebben:

De cirkel midden: Daar sta jij centraal, het middelpunt, je zijn.
Cirkel rechtsboven: Liefde voor elkaar, want zonder liefde kan een mens niet bestaan. De liefde van een ander voor jou maakt je sterker.
Cirkel rechtsonder: Symbool voor hoop. Hoop geeft je levensenergie.
Cirkel linksboven: Wilskracht, dat geeft je de kracht om te laten zien wie je bent en wat je kunt.
Cirkel linksonder:  Symboliseert vertrouwen, vertrouwen in jezelf en in de toekomst.

U kunt in het bezit komen van dit unieke, goed doordachte kunstwerk door mee te bieden tijdens de SamenLoop voor Hoop. De veiling start op zaterdag 1 september a.s. om 17.30 uur. De opbrengst komt in zijn  geheel ten goede aan het KWF. Een prachtig schilderij wat zeer geschikt is om bijv. in de hal van uw bedrijf een mooi plaatsje te geven. Maar, let op, kom op tijd, want dit schilderij is uniek en zal slechts éénmaal aangeboden worden.