Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 7a8112
Meierijstad

Fight Cancer Night brengt ruim 38.500 euro op

Meierijstad - Wat een spektakel. Een kickboksgala voor ondernemers in de open lucht in een fantastische ambiance en met een gemoedelijke sfeer. De eerste Fight Cancer Night werd een gigantisch succes.

Fight Cancer Night?
Een nieuw evenement in de gemeente Meierijstad. Op initiatief van het Dorpsfeest Boerdonk vond op 18 augustus 2018 de eerste Meierijstad Fight Cancer Night plaats. En wat werd het een gigantische happening!

Met maar liefst veertien deelnemers welke een half jaar hebben getraind om elkaar op zaterdagavond 18 augustus 2018 in de Boerdonkse Boksring te treffen. 3 rondes van exact 1 minuut stonden op het programma. Na de generale repetitie op donderdag steeg de spanning met de minuut voor de deelnemers. De kaartverkoop liep als een trein en met ruim 1000 verkochte was de avond ook volledig uitverkocht.

Al vroeg druppelden de eerste bezoekers binnen en om exact 20.45 uur barst het spektakel los. Met medewerking van de bekende presentator Jeroen Post (binnenkort op TV in Adam zoekt Eva VIP) werden de Fighters van 2018 de boksring in geloodst. Elk onder begeleiding van zijn of haar eigen opkomstfilm en muziek. De 14 ondernemers gingen vervolgens ook vol voor de winst. Opgehitst door de trainers en het publiek. Wat een spektakel.

Na afloop waren de meningen van zowel publiek als deelnemers dan ook unaniem. Een supermooie ervaring vonden de deelnemers het. De opkomst, de adrenaline en de strijd, het publiek, geweldig gewoon. En het publiek? Zij hebben zich tot in de late uurtjes nog vermaakt en gaven aan volgend jaar zeker weer terug te komen. Als klap op de vuurpijl werd ook nog eens bekend gemaakt dat het opbrengst voor Kika en Fight Cancer ruim 38.500 euro was. Dat maakte de avond compleet.

Wilt u meer informatie? Of wilt u zich al aanmelden voor de volgende editie? Stuur dan een e-mail naar info@fightcancernight.nl.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u stemmen voor de Europese Verkiezingen?Reageren!