Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 3d2ca8
Foto: Manon Swinkels
Op de koffie bij...

Op de Koffie bij… zorgt voor succes

Sint-Oedenrode - Iedereen kent wel onze befaamde rubriek Op de Koffie bij… De afgelopen twee jaar kochten tientallen ondernemers zich in voor het item in DeMooiRooiKrant. Zij werden stuk voor stuk door ons geïnterviewd en de uitwerking was altijd origineel, informatief en prettig om te lezen. De resultaten voor de ondernemers? Succesvol!

Daar zijn meerdere bewijzen van, maar het meest recente bewijs komt van Kimberly Klokgieters. Zij liet haar bedrijf Beauty & feet for you ook uitlichten in deze rubriek en dat legde haar geen windeieren. Na het lezen van Op de Koffie bij… Beauty & feet for you besloten zeven nieuwe klanten op de eerste dag van uitgave naar Kimberly te bellen voor een afspraak. In de week daarna kreeg Kimberly nog eens elf nieuwe klanten die ze kon toevoegen aan haar bestand. "Ik vond het best eng, de investering ook, maar dat is helemaal goed gekomen", reageert de onderneemster. Bij deze de link naar haar artikel >>>

Wilt u ook het succes beleven van de rubriek Op de Koffie bij…? Bel dan naar 0413-479322, mail naar redactie@demooirooikrant.nl of loop eens bij ons binnen: Heuvel 7.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u zin in Carnaval?Reageren!