Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 8e0fb3
Op de koffie bij...

Op de koffie bij Beauty & Feet for you

Sint-Oedenrode - In volle vaart rijd ik mijn afspraak met Kimberley Klokgieters voorbij. Op het eerste woonerf van de Koninginnelaan is geen nummer twee te bekennen. Kijk ik er dan echt zo naast? Lopend in de richting van de rotonde valt mijn oog ineens op het bedrijfsbordje dat tegen de muur van het pand van Theo van den Oever is geschroefd. Oh, dus dat is nummer twee!

Door Manon Swinkels

Sinds een dik jaar zit 'Beauty & Feet for you' gevestigd in het pand van Sportcentrum van den Oever. Kimberley gaat mij voor naar de laatste ruimte op de eerste verdieping. "Voorheen zat ik met mijn praktijk gevestigd in de woning van mijn ouders in Schijndel, maar door mijn verhuizing naar Rooi was ik op zoek naar een mooie locatie in hetzelfde dorp. Ik was klaar om te groeien en deze plek biedt mij daarin alle ruimte. Uiteindelijk wil ik mijn droom najagen en een compleet wellness complex starten."

Terug naar het begin. "Als klein kind vond ik de make-up en crèmes van mijn moeder reuze interessant. Ik smeerde dan ook alles op mijn gezicht en met elke verjaardag werd mijn eigen make-up verzameling steeds een beetje groter. De interesse in uiterlijke verzorging, die is er dus altijd al geweest. Tijdens mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik mij gespecialiseerd als pedicure, en naast uiterlijke verzorging werd de nieuwsgierigheid naar innerlijke schoonheid gewekt. Je gemoedstoestand en stressniveau heeft namelijk veel invloed op het geestelijke welzijn en de huid. Door overvolle agenda's wordt een moment van rust nog wel eens vergeten en dat wil ik mijn klanten juist geven. Ontspanning staat tijdens iedere behandeling centraal. Zodra iemand op de behandelstoel plaatsneemt, probeer ik hen echt te laten relaxen." De rustgevende muziek, de zorgvuldig uitgekozen geurbeleving en de comfortabele stoel dragen daar zeker aan bij, net als de diverse massages die Kimberley haar klanten te bieden heeft. "Ik richt mij vooral op de westerse massagetechniek, maar binnenkort ga ik aan de slag om de oosterse technieken onder te knie te krijgen.
Iedere behandeling begin ik met een nieuwe huidanalyse, waardoor deze perfect is afgestemd op de behoefte van de huid op dat moment. De huid verandert continu en daar pas ik de behandeling graag op aan. Tijdens mijn behandelingen werk ik zo min mogelijk met apparatuur en zo veel mogelijk met mijn handen en natuurlijke producten. De kwaliteitsproducten die ik gebruik zijn milieuvriendelijk, lang houdbaar, allergeenvrij én aantrekkelijk geprijsd. Ik waak voor goede kwaliteit en houd mijn behandelingen zo laagdrempelig mogelijk."
Als medisch pedicure vervult Kimberley een prima aanvulling op het sportcentrum. "Ik ben gespecialiseerd in sport, diabetes-, reuma- en andere risicovoeten. Als sportpedicure behandel ik klachten naar aanleiding van het sporten. Dat kan bijvoorbeeld de behandeling van drukpunten, een traumanagel zijn of eelt. Met het vooruitzicht naar de vele wandelevenementen kan een beetje extra aandacht aan de voeten geen kwaad. Als voorbereiding maak ik de voeten klachtenvrij en na tientallen kilometers kan men terecht voor de nazorg, zoals een behandeling tegen eeltvorming en het verzorgen van blaren. Voor klanten met risicovoeten, zoals mensen met diabetes of reuma, kom ik aan huis. Voor hen is het vaak lastig om zelf de voeten te verzorgen en meestal is er extra controle en aandacht vereist. Natuurlijk zijn klanten zonder bijzondere zorgvraag ook van harte welkom. Na een pedicurebehandeling zijn de voeten weer helemaal fris en gezond."
Met het zomerseizoen binnen handbereik biedt Kimberley haar klanten sinds kort een natuurlijke en effectieve manier van ontharing. "Dat doe ik doormiddel van waxen op suikerbasis. De wax pakt alleen de haren en laat de huid met rust. Bij waxen wordt de huid met rust gelaten, waardoor de natuurlijk beschermlaag van de huid intact blijft. De nazorg van de wax zorgt voor een gehydrateerd en glad resultaat. Daarnaast zorgt deze methode ervoor dat de allerkortste haartjes worden aangepakt, waardoor je de tijd tussen de waxbeurten in kunt verkorten."
De maand mei staat in het teken van de voet en daarom heeft Kimberley voor al haar klanten een leuke actie bedacht. "Iedereen is welkom voor een vrijblijvende voetencheck. Tijdens een complete controle pak ik eventuele klachten aan, ik geef advies en beantwoord ik al uw vragen. Daarnaast krijgt u vijf euro korting op de eerst volgende behandeling naar keuze."

Bent u toe aan een beetje ontspanning en bent u benieuwd wat Kimberley voor u kan doen? Via www.beautyenfeetforyou.nl kunt u gemakkelijk online een afspraak inplannen. "Bellen mag natuurlijk ook!"

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u met Kerst uit eten?Reageren!