Afbeelding

Van der Velden kringkampioen

Algemeen

Sint-Oedenrode - Afgelopen weekend was de beslissende en laatste dressuur selectiewedstrijd in Eindhoven voor de ponyruiters. Ondanks het warme weer wisten de Rooise ponyruiters de prijzen in de wacht te slepen en zich te kwalificeren voor de Brabantse Kampioenschappen.

Tessy van der Velden Jonkers wist met haar Tiësto alle concurrentie te verslaan. In Eindhoven namen zij ook de eerste prijs mee naar huis. In de klasse AB-B behaalden zij maar liefst 196 punten. Hiermee is zij gehuldigd als kringkampioen! Ook met haar andere pony Pepper wist zij een nette dressuurproef te rijden. Met Pepper is zij dan ook reserve kringkampioen geworden. Een mooi resultaat om trots op te zijn!
July van der Velden Jonkers is dit seizoen ook van start gegaan met de pony Pepper. Zij reed een nette proef welke werd beloond met een vierde plaats en 181,5 punten. In de totaalstand is July zesde geworden en hiermee heeft zij ook een startbewijs voor de Brabantse Kampioenschappen behaald. Een topprestatie voor de pas zesjarige July!
En ook Liv kwam met haar mooie pony Indigo uit in de klasse C-B. Hier rijden zij een fijne proef welke werd beloond met een tweede prijs en een goed commentaar. In het eindklassement werden zij hiermee reserve kringkampioen en mogen zij ook naar de Brabantse Kampioenschappen. Een topcombinatie die we graag vaker in de ring terug zien!