Afbeelding
Cindy Langenhuijsen Fotografie

Wie wordt het nieuwe 'gezicht' van De Blauwe Kei Junior?

Algemeen

Meierijstad - Voor De Blauwe Kei Juniorfolder zoekt Theater De Blauwe Kei ieder jaar een covermodel. Uit alle aanmeldingen voor de editie van seizoen 2018-2019 zijn drie kinderen gekozen die kans maken om het covermodel te worden. De genomineerde kinderen zijn: Sem van Bommel, Anne Mettler en Veerle van den Broek. 

Begin juli kiest de jury de uiteindelijke winnaar of winnares. De winnaar wint een fotoshoot en vrijkaartjes voor een kindervoorstelling én komt op de voorpagina van De Blauwe Kei Juniorfolder 2018-2019 te staan. Stadskrant Veghel en de MooiRooi krant stellen de genomineerden voor.

Genomineerden
Vorige week maakten we kennis met het eerste genomineerde covermodel en nu is het tijd voor nummer twee: de negenjarige Anne Mettler uit Schijndel, die na de zomer naar groep zes gaat van basisschool De Heijcant. Ze houdt ontzettend veel van zingen en dansen. "Ook zit ik op hockey en dansles. Met dansen zijn we aan het oefenen voor een voorstelling in De Blauwe Kei. En dit jaar speelde ik voor het eerst mee in de musical De Fabriek van Phoenix. Als ik niet dans, hockey of oefen voor een musical, maak ik het liefst slijm met mijn vriendinnen. Daar mag je me zelfs 's nachts voor wakker maken, zo leuk vind ik het. Alleen mijn vader, moeder en broer vinden het stinken." Anne wil graag actrice worden en vindt het daarom kei-leuk dat ze genomineerd is door De Blauwe Kei. "Ik hoop natuurlijk dat ik ga winnen, want ik vind het suuuperleuk om op de voorkant van de Juniorfolder te staan."

De Blauwe Kei Junior
De Blauwe Kei Juniorfolder is een uitgave van Theater De Blauwe Kei die ieder jaar na de zomervakantie uitkomt. In de folder staan alle jeugdvoorstellingen én is te lezen hoe kinderen gratis lid kunnen worden van De Blauwe Kei Juniorclub. Ben je aangemeld voor De Blauwe Kei Junior, dan word je op de hoogte gehouden van alle jeugdvoorstellingen en ontvang je het hele jaar door interessante nieuwtjes, acties, spelletjes, kleurplaten en prijzen.