Marieke de Jonge start als Aankoopmakelaar Fortuin, Meierijstad en regio Eindhoven.
Marieke de Jonge start als Aankoopmakelaar Fortuin, Meierijstad en regio Eindhoven.

Nieuw in Rooi: Aankoopmakelaar Fortuin

Algemeen

Sint-Oedenrode - Een nieuwe aanpak! Een makelaar die alleen de belangen behartigt van de koper, op basis van 'no cure, no pay'. Geen belangenverstrengeling, geen huizen in de verkoop, onafhankelijk advies voor alleen de kopende partij, die zeker in de huidige markt wel wat hulp kan gebruiken.

"Mijn naam is Marieke de Jonge en ik ben jouw aankoopmakelaar in Meierijstad en regio Eindhoven. Indien je een woning op het oog hebt, kun je mij inschakelen voor alle zaken die komen kijken bij het kopen van een woning. Ook voor een zoekopdracht kun je bij mij terecht. Ik zie het als mijn missie om juist nu de koper te helpen in de huidige huizenmarkt! Met enthousiasme en passie voor het vak zoek ik jouw droomwoning tot ik deze ook daadwerkelijk heb gevonden. Dit alles zonder starttarief en op basis van 'no cure, no pay!'"

Dus ben jij op zoek naar een onafhankelijke aankoopmakelaar die geen woningen in de verkoop heeft en dus alleen jouw belangen behartigt? Bezoek de website: https://www.fortuinmakelaardij.nl/onafhankelijk-aankoopmakelaar/jouw-aankoopmakelaar-in-eindhoven/