Boskant 2 start nacompetitie met zege

Sint-Oedenrode - De start voor klassenbehoud is voor Boskant 2 prima verlopen. Voor rust waren de teams nagenoeg gelijkwaardig.

Het bezoekende Volkel 3 wist met een goede aanval zelfs een 0-1 voorsprong te nemen. Nog voor rust kwam Boskant op gelijke hoogte. Na een overtreding op Stan Veldkamp, binnen de 16, kon Patrick Rovers de 1-1 binnenschieten. Na rust was Boskant de bovenliggende ploeg. Met Aimé Opheij op het middenveld spelend achter de voorhoede, kwam er meer gevaar in het spel van Boskant.
Uit een vrije trap van Aimé, die door Stan voldoende met het hoofd werd geraakt, kwam Boskant 2 halverwege de tweede helft op een 2-1 voorsprong. En toen Ruud van der Heijden na een fraaie aanval de 3-1 binnenschoot leek de wedstrijd gelopen. Uiteindelijk was dat ook zo, maar Volkel 3 kwam toch nog enkel keren gevaarlijk dicht in de buurt van het Boskant doel zodat doelman Geert Foolen op het laatst nog flink aan de bak moest.
Volgende week speelt Boskant 2 opnieuw thuis. Tegenstander is UDI'19 4 dat Mariahout 2 met 2-0 aan de zegekar bond. Ook voor die wedstrijd geldt dat degene die wint, doorgaat voor een plek in de reserve tweede klasse.