Odisco sluit seizoen keurig af

Sint-Oedenrode - De laatste wedstrijd van het seizoen stond afgelopen zondag op het programma. Een wedstrijd waarin gestreden werd om plek drie. Melderslo was de tegenstander en stond één punt voor op Odisco. Odisco moest dus winnen om de derde plaats te behalen.

Odisco begon scherp aan de wedstrijd en probeerde Melderslo snel onder druk te zetten. De ballen vielen helaas nog niet door de korf, waardoor na vijf minuten de tegenstander met 2-0 voorkwam. Tien minuten later was het spel omgedraaid en was de stand 2-3. Beide ploegen gingen gelijk op en dat resulteerde in een 7-7 ruststand.
In de rust werd verteld vertrouwen te blijven houden. Odisco had het betere spel en als het verdedigend wat scherper zou zijn, zou het de wedstrijd kunnen binnenhalen.
Na rust was de eerste aanval van Melderslo meteen raak, maar Marlon van Heeswijk, die een uitstekende wedstrijd speelde, maakte snel de 8-8. Odisco werkte erg hard voor elkaar en kwam voor het eerst twee doelpunten voor. Verdedigend werd weinig meer weg gegeven en er werd op de juiste momenten gescoord, waardoor de punten mee naar Olland gingen. Eindstand 10-13.
Door deze overwinning eindigt Odisco op de derde plaats van de buiten-competitie, dezelfde plaats als in de binnen-competitie. Toen lijfsbehoud binnen was, werd deze derde plaats het doel en dus behaald. Dit is een zeer knappe prestatie van de promovendus in de overgangsklasse. Maar er zit nog steeds groei in de ploeg, dus gaan de dames volgend seizoen strijden voor de eerste plaats in deze klasse.