Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: d1b5da
Foto:
Meierijstad

Interland rolstoelhandbal in Schijndel

Schijndel - In het weekend van 26 mei zal voor de tweede keer in korte tijd het Nederlands rolstoelhandbalteam naar Schijndel afreizen voor een interland wedstrijd tegen het Franse rolstoelhandbalteam uit Canteleu.

Het Nederlands rolstoelhandbalteam en het team uit Canteleu zullen tevens deelnemen aan de paragames die plaats vinden op zondag 27 mei in Schijndel. Op zaterdag 26 mei van 14:00 uur tot 16:00 uur zal het nationale team van Nederland en Franse team uit Canteleu een gezamenlijke training afwerken gevolgd door een interland wedstrijd. Voor zowel de training als de wedstrijd bent u van harte welkom en de toegang is gratis. De locatie betreft het sportpark Zuideinder parkhal aan de Rooiseheide 14 te Schijndel.
Op zondag 27 mei vinden van 10:00 uur tot 15:30 de paragames in Schijndel plaats. Aan dit toernooi zullen in totaal 8 rolstoelhandbal teams deelnemen. Het toernooi wordt gespeeld in 2 poules. De ene poule zal de wedstrijden spelen op de oude buiten handbalvelden van handbalvereniging Zephyr op het Zuideinderpark en de andere poule zal de wedstrijden binnen spelen in de Zuideinderparkhal. In totaal nemen 8 teams deel aan de paragames: HCB '92, SEW, CSV, Quintus 1 en Quintus 2, Canteleu, Aeolus en BFC.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Moet Rooi een nieuw zwembad krijgen?Reageren!